KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Tanssi mun nukkeni

Tekijä: Maria Lang

Sarjat: Maria Langs deckare (35)

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
281845,761 (2.33)-
Kriminalroman, hvis handling udspilles under en turné, som operasangerinden Camilla Martin giver i svenske kirker. Christer Wijk støder på flere hemmeligheder i sagen.
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

Sverige, april, maj og juni 1982
Operasangerinden Camilla Martin er på turne med kirkekoncerter og har organist Thomasine Fox med. De starter i Västerås Domkirke og inden møder de Almi Graan, som er kriminalforfatterinde. En meget sympatisk fan af Camilla hedder Semmy MacGregor og er søn af en amerikansk oliemillionær. Ove Hoffner laver dukketeater på højt plan og Camilla overværer en flot forestilling. Senere på dagen bliver en af dukkerne, en flot thailandsk marionetdukke fundet ødelagt og Ove bliver rasende og ked af det. En af hjælperne ved forestillingen er Ritva Lindell, som bor sammen med den yngre Roger Rasmusson, som er en dygtig lysmand, men har svært ved at holde på et job. Camilla kender ham fra tidligere og undgår ham gerne,
En måned senere optræder Camilla som Salome på operaen i Stockholm og samtidig med at hun får Johannes Døberens hoved på et fad, indtræder en total strømafbrydelse. Det er sabotage og næsten alle fra Västerås hændelsen med dukken er også i nærheden af scenen. Stalkeren Semmy, Ritva og Chris som statister og Thomasine Fox.
I juni optræder Camilla med en kirkekoncert i Skoga på en søndag. Efter forestillingen er der dukketeater med Ove Hoffner på biblioteket. Efter denne finder Camilla organisten Thomasine Fox død i et tilstødende værelse. Halsen er brækket og det er helt tydeligt et drab. Christer kommer til og er i et dilemma fordi han både er efterforsker og selv er indblandet. Erk Berggren, politimester Björn Lundevall i Lönnstad, lenspolitichef Anders Löving, retslægen doktor Glas og teknikeren Niklasson bliver involveret.
Det bliver afsløret at Semmy' s Tante Liz er Ritvas biologiske mor og at hendes far er Mattias Martin, som også er Camillas far. Dvs Ritva og Camilla er halvsøstre, hvilket Ritva men ikke Camilla har været klar over længe. Ritva har beundret Camilla og samtidigt været misundelig ud over alle grænser, så det er Ritva, der har ødelagt dukken (fordi den lignede Camilla) og slukket lyset på operaen
Til gengæld er det Roger Rasmusson, der har dræbt Thomasine. Det gjorde han fordi hun havde en båndoptagelse af at han overfaldt Camilla i hendes garderobe. Episoden fik ham fyret og bortvist fra operaen, men han blev ikke politianmeldt, fordi Camilla tænkte på sit eget og Christers rygte. Thomasine brugte båndet til en svag afpresning af Camilla, så det blev Thomasine, der akkompagnerede Camilla på turneen, men faktisk gik de godt i spænd og Thomasine var dygtig. Efter at turen var ovre, gav Thomasine båndet til Camilla.
Efter lang overtalelse fra flere venner giver Camilla båndet til Christer, som dels ikke hører hele båndet og dels gerne vil undgå at få det med i de officielle sagsakter. Almi løser uforvarende problemet ved at komme til at overspille båndet. Inden har det dog tjent et formål for Roger forsøger at flygte da det går op for ham at Christer har båndet. Derved afslører han sig selv som morderen og han tilstår da også, da han bliver indhentet og fanget.

Glimrende krimi, selv hvis man ikke går op i musik, salmesang og lange citater på svensk. ( )
  bnielsen | Jan 6, 2016 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

Kuuluu näihin sarjoihin

Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Tärkeät paikat
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Kriminalroman, hvis handling udspilles under en turné, som operasangerinden Camilla Martin giver i svenske kirker. Christer Wijk støder på flere hemmeligheder i sagen.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (2.33)
0.5
1 1
1.5
2 1
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 206,754,861 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä