KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Rasmus Klump høster

Tekijä: Carla Hansen, Vilhelm Hansen (Kuvittaja)

Sarjat: Pol, Pel en Pingo (16)

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
1211,617,300 (4)-
Tegneserie i farver om Rasmus Klump og hans venner, der kommer ud for mange sjove og spændende oplevelser.
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

En idyllisk plet i Danmark ud mod en fjord, ca 1950
En bamse Rasmus Klump og hans venner har bygget et skib og vil sejle jorden rundt. Pingvinen Pingo, sælen Skæg og pelikanen Pelle er mandskab om bord. En lille skildpadde, Pildskadden og en papegøje Gøjen er også med. De lægger ind med skibet tæt ved en gård, hvor de tidligere har hjulpet med at så korn og grønsagsfrø og med at sætte kartofler. Nu er det høsttid og de kommer tilbage til gården, hvor geden Mads Madsen bor. Muldvarpen Mulle har skubbet alle gulerødderne op, så de er lige klar til at tage fra marken og med tilbage til gården. Hesten Adolf elsker gulerødder, så den holder en god fart på vognen. En flok harer får lov at tage så mange gulerødder, de kan bære. En hund Oleøre kommer forbi og den vil ikke have gulerødder, men den kan godt lide kartofler, når bare der er godt med frikadeller til. Den kommer med ud på marken og graver alle kartoflerne op. Den bliver godt træt, for der er flere sækkefulde kartofler. Den vågner dog op til dåd, da den hører at frikadeller og kartofler er klar.
Kornet er modent, så de går i gang med hver sin store saks og klipper løs. Negene bliver bundtet og sat i traver. Klump får dem til at lave noget af kornet stå, så stork, dådyr, harer og ræven også har noget at spise. Da kornet er tørt, kører de det hjem til gården. Høsten har været god og de har mere end nok at spise, så Oleøre foreslår at Klump kan sejle noget af det ind til byen og forære væk. De stuver en god portion gulerødder og kartofler i skibet Mary og sejler ind til byen. I byen er der masser af folk, en borgmester, en tolder, en færdselsbetjent og en sporvogn. De får pandekager på rådhuset og lov at kure ned ad gelænderet. Tolderen skulle lede arbejdet med at losse skibet, men han er faldet i kortspil med Gøj og Pildskadde. De går alle i gang med at losse skibet og det går stærkt. På byens torv bliver kartoflerne og gulerødderne fordelt og alle får noget. Som tak forærer borgmesteren dem tårnet på rådhuset med et tårnur i. De finder tilbage til gården og de får vækket Skæg ved at råbe "Trinebiks". De kommer lige i rette tid til høstgilde. Og de slutter dagen af med at få tårn og tårnur installeret på taget af gården. Som prik over i'et er der en fisk som vejrhane på tårnet. Klump og vennerne kan trygt tage tilbage til Mary.

Et superherligt univers. Ingen bliver nogensinde sure på hinanden. Alle er søde og taler pænt til hinanden. Og der er sjældent det mindste at bekymre sig om. What's not to like? Den her gang er det solidt arbejde hele vejen igennem og selv Skæg har hænderne oppe af lommen og har ikke tid til at fortælle historie. ( )
  bnielsen | Jun 7, 2020 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

» Lisää muita tekijöitä (1 mahdollinen)

Tekijän nimiRooliTekijän tyyppiKoskeeko teosta?Tila
Carla Hansenensisijainen tekijäkaikki painoksetlaskettu
Hansen, VilhelmKuvittajapäätekijäkaikki painoksetvahvistettu

Kuuluu näihin sarjoihin

Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Tegneserie i farver om Rasmus Klump og hans venner, der kommer ud for mange sjove og spændende oplevelser.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 3
4.5
5

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,925,585 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä