KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Mr. Natural

Tekijä: Robert Crumb

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
331731,746 (3)-
Sort/hvid tegneserie. En række satiriske episoder med guruen hr. Naturli', der viser sig at ligne almindelige mennesker, mere end han selv vil indrømme.
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

Indeholder "Mr. Natural - The Zen Master", "Hr. Naturli' opsøger skyldnere", "Hr. Naturli' kommer til byen", "Hr. Naturli' får besøg", "Men'sk'lige Mogens undersøger en regndråbe", "Hr. Naturli' holder op med at tale", "La' os æde!", "Hr. Naturli' og Birger Bolværks skæg", "Hr. Naturli' og Birger Bolværk i bad", "Hr. Naturligs Quiz Side", "Hr. Naturli' møder Gud", "Hr. Naturli' ryger på røven", "Hr. Naturli' angrer", "Men'sk'lige Mogens søger efter Gud", "Hr. Naturli' kører en tur", "Hr. Naturli' i Hvad Vort Land har brug for", "Hr. Naturli' møder 'Knægten'", "Hr. Naturli' og Birger Bolværk møder En Pige i Hotpants", "Hr. Naturli' løfter pegefingeren", "Hr. Naturli' i Smil, min ven".

"Mr. Natural - The Zen Master" handler om en mand, der søger efter svaret. Og får det: Rend mig i røven!
"Hr. Naturli' opsøger skyldnere" handler om at få Birger Bolværk til at hoste op med penge. Det er ikke nemt, så han ender med bare at duske damer.
"Hr. Naturli' kommer til byen" handler om at hr Naturli' besøger Birger Bolværk og forsøger at få ham til at flytte på landet.
"Hr. Naturli' får besøg" handler om at Birger Bolværk opsøger hr Naturli' i ørkenen og plager ham med spørgsmål, men svarene kan ikke bruges til noget, hvis de da overhovedet er svar.
"Men'sk'lige Mogens undersøger en regndråbe" handler om at Mogens' mor er bekymret for ham. Hr Naturli' får ham til at undersøge en regndråbe og han finder et lille hjerte i regndråben og han bliver helt rund og uden kanter. Så derfor kommer der nogle folk i en vogn og tager ham med på psyk!
"Hr. Naturli' holder op med at tale" handler om at hr Naturli' tier stille og i stedet bruger skilte. Birger Bolværk bliver som sædvanlig fuppet.
"La' os æde!" handler om en familie der bare æder og æder. Da de endelig stopper, er det så godt, at de bliver enige om snart at spise igen.
"Hr. Naturli' og Birger Bolværks skæg" handler om at Birger Bolværk anlægger skæg ligesom hr Naturli', men det er selvfølgelig ikke nok.
"Hr. Naturli' og Birger Bolværk i bad" handler om at Birger Bolværk installerer telefon i badekaret og opholder sig der i lang, lang tid. Det ender med at han får sat hjul og motor på badekarret. Han kører galt og hans krop er som gele efter lang tid i badekarret, så han følger hr Naturli's råd og dyrker body building. Og bliver "belønnet" med at hr Naturli' siger at han ser latterlig ud, da han har fået store muskler!
"Hr. Naturligs Quiz Side" er en lille quiz og en liste over forslag til ting, man kan gøre. Fx stikke sit hoved i en spand vand tre gange og kun tage det op to gange.
"Hr. Naturli' møder Gud" handler om at hr Naturli' bliver ramt af en bil og ryger i himlen. Da Gud spørger ham hvad han synes om Himlen, svarer han at det sgu er lidt banalt og vips, så bliver han sparket ud.
"Hr. Naturli' ryger på røven" handler om at hr Naturli' er blevet sparket ud fra himlen og bliver forsøgt hentet af Djævelen til ophold i Helvede. Han forsøger at undslippe, men havner i en klippespalte, der lukker sig om ham.
"Hr. Naturli' angrer" handler om at hr Naturli' bliver pålagt bodsgerning af Gud. Gennem mægleren Jensus K. Ræstus.
"Men'sk'lige Mogens søger efter Gud" handler om at finde Gud og så ikke rigtigt ville noget alligevel.
"Hr. Naturli' kører en tur" handler om at hr Naturli' overtaler Birger til at køre en tur ud til hr Naturli's far. Han ligner Klaus Kludder lidt og har ikke en skid til overs for nutidens blødsødne ungdom, så han smider Birger ned ad trapperne.
"Hr. Naturli' i Hvad Vort Land har brug for" handler om en, der klager over hvor hårdt han har det, men hr Naturli' hjælper ikke så meget.
"Hr. Naturli' møder 'Knægten'" handler om at livet er hårdt, men det er ikke til at komme udenom!!! Men så dukker en lille småfed smilende Buddha-agtig fyr op. Han er helt umulig at komme af med.
"Hr. Naturli' og Birger Bolværk møder En Pige i Hotpants" handler om at Birger Bolværk stiller store spørgsmål, mens hr Naturli' bare siger at det en dag bliver bedre. Iøvrigt er hr Naturli' vældig glad og selv et benspænd kan vendes til hans fordel.
"Hr. Naturli' løfter pegefingeren" handler om at hr Naturli' kommer på uanmeldt besøg ved Birger Bolværk, der sidder sløvt i sin stol. Birger hører på skideballen, men er ligeglad. Da hr Naturli' er gået, fortsætter Birger med at gokke den af til et magasin med navnet "Tøser".
"Hr. Naturli' i Smil, min ven" er en lille sang, der handler om at man bare skal smile dagen lang - se nu for pokker at få kommet i gang.

En herligt skør parodi på Vorherre

Birger Bolværk hedder vist Flakey Foont på amerikansk. ( )
  bnielsen | Dec 23, 2014 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Sort/hvid tegneserie. En række satiriske episoder med guruen hr. Naturli', der viser sig at ligne almindelige mennesker, mere end han selv vil indrømme.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (3)
0.5
1 1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4 2
4.5
5

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,857,803 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä