KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Cartas que siempre espere (Spanish Edition)

Tekijä: Maria de la Pau Janer

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
1811,184,285 (3.5)-
Així comença aquesta novel·la marcada per l'atzar, l'espera i els secrets. Cada matí en Miquel, el carter d'un petit poble, passa per davant de la finestra de na Ricarda. Ella espera des de fa anys una carta, però quan aquesta finalment arriba ja és massa tard. En Lluís, el seu fill, queda marcat per la imatge d'una mare malenconiosa, sempre a l'espera de notícies, i per això comença a treballar a la secció de «cartes mortes» de Correus, el lloc on van a parar les cartes que mai no van arribar al seu destí. Allí troba les cartes perdudes de na Paula, que l'atrauen de forma misteriosa i inexplicable. Cartes que sempre he esperat és una novel·la captivadora i fascinant que gira al voltant d'uns personatges que busquen resoldre els enigmes de la seva vida per així tancar el passat i poder viure el present.… (lisätietoja)
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

Cada mañana Miguel, el cartero de un pequeño pueblo, pasa por delante de la ventana de Ricarda. Ella espera desde hace años una carta, pero cuando ésta fi nalmente llega, ya es demasiado tarde. Luís, su hijo, queda marcado por la imagen de una madre melancólica, siempre esperando noticias, y comienza a trabajar en el departamento de «cartas muertas», el lugar a donde van a parar las cartas que nunca llegaron a su destino. Allí encuentra las cartas perdidas de «Paula», cuyo nombre le atrae de forma misteriosa e inexplicable. Cartas que siempre esperé es una novela cautivadora y hermosa que gira en torno a unos personajes que buscan resolver los enigmas de su vida, para así cerrar el pasado y poder vivir el presente.
  Huelvatecas | Jan 25, 2010 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Així comença aquesta novel·la marcada per l'atzar, l'espera i els secrets. Cada matí en Miquel, el carter d'un petit poble, passa per davant de la finestra de na Ricarda. Ella espera des de fa anys una carta, però quan aquesta finalment arriba ja és massa tard. En Lluís, el seu fill, queda marcat per la imatge d'una mare malenconiosa, sempre a l'espera de notícies, i per això comença a treballar a la secció de «cartes mortes» de Correus, el lloc on van a parar les cartes que mai no van arribar al seu destí. Allí troba les cartes perdudes de na Paula, que l'atrauen de forma misteriosa i inexplicable. Cartes que sempre he esperat és una novel·la captivadora i fascinant que gira al voltant d'uns personatges que busquen resoldre els enigmes de la seva vida per així tancar el passat i poder viure el present.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (3.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4 1
4.5
5

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 203,196,800 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä