KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

The Trouble at Aquitaine

Tekijä: Nancy Livingston

Sarjat: G. D. H. Pringle (1)

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
911,986,506 (3)-
Kriminalroman. En af gæsterne på et fashionabelt helsecenter i Yorkshire bliver myrdet, og opklaringen udvikler sig til den rene farce, da alle de andre gæster tilsyneladende har noget at skjule.
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

England, Yorkshire, Aquitaine Castle, ca 1982
Borgen Aquitaine Castle er bygget af Henrik II, men i 1979 ombygget til helsecenter for Les Nouveau Gros af ejerne, oberst Gerard Willoughby og hans kone mrs Consuela Willoughby. En ny forsyning af helsegæster er lige ankommet og bliver checket af stedets læge T. W. R. Willoughby, som også er oberstens bror. Det er et smart træk, for der er aldrig sket dødsfald på stedet, hvilket giver det et godt ry.
Hugh Martyn Godfrey på 45 er selv læge, men lider af mavesår. En tv-producer Jonathan "Jonty" Powers, hans kæreste eller hvad hun nu er, Clarissa Pritchett, Jontys mor, Mrs Edith Rees. En Maeve Kelly, der er irer og ikke kan lide englændere. En Valter Von Tenke, et par stamgæster, mrs Sheila Arbuthnot og en miss Brown. De tjenende ånder på stedet er Consuelas sekretær Virginia Fawcett, en mrs Burg, der viser rundt og er dårligt gående, en Jessie der skænker te op, en Mrs Ollerenshaw, der tager sig af diæterne, en Millicent, en Beverley og en massør Wilfred, der også giver Consuela massage og sørger for at hun har en perfekt krop.
Jontys chef ringer og fyrer ham. Jonty giver højst uretfærdigt Clarissa skylden og Hugh slynger et glas medicin i hovedet på ham. Clarissa og Hugh ender i seng sammen på hendes værelse. Om morgenen lister han tilbage til sit eget værelse, hvor Maeve venter utålmodigt på ham i sengen for hun vil have ham til at kigge på noget eksem. Han konstaterer at det bare er psoriasis og siger at hun bare skal bruge noget creme. Hun har ikke noget tøj på så stuepigen bliver ret forarget næste morgen. Jonty er gået med til at løbe en morgentur, men har ikke kondi til ret meget, så han benytter poolen i stedet. Det var en dum ide for han opdager at Valter Von Tenke ligger druknet på bunden af poolen. Hans forskrækkede skrig hidkalder Hugh og politiet bliver tilkaldt. En vicekriminalkommisær Robinson forhører folk. Dr Willoughby henter en privatdetektiv, G. D. H. Pringle
???
Hugh er ikke begejstret for sin kone, Marion, som han har ladet blive hjemme. Sheila har myrdet sin mand, Eric, og kamoufleret det som selvmord og først bagefter opdagede hun at selvmord ugyldiggjorde forsikringspolicen. Miss Brown har myrdet sin far.

???

Parodi på detektivromaner hvor et hav af umage personer anbringes et eller andet isoleret sted, hvor der så sker et mord.

Nancy Livingston blev ramt af kræft og døde som 59-årig. ( )
  bnielsen | Jul 19, 2019 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

Kuuluu näihin sarjoihin

Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Kriminalroman. En af gæsterne på et fashionabelt helsecenter i Yorkshire bliver myrdet, og opklaringen udvikler sig til den rene farce, da alle de andre gæster tilsyneladende har noget at skjule.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (3)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4
4.5
5

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,459,152 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä