KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Polibek krve : první díl románového cyklu Odkaz černé dýky

Tekijä: J. R. Ward

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
1-7,749,177--
Paradise, dcera králova prvního rádce, se chce osvobodit od života aristokratky plného nejrůznějších omezení. Její strategie? Nastoupit do programu ve výcvikovém centru Bratrstva černé dýky a naučit se bojovat za sebe, myslet za sebe, být sama sebou. Plán je to dobrý, ale pak se všechno pokazí. Výuka je nečekaně náročná, ostatní účastníci kurzu působí spíš jako nepřátelé než jako spojenci a je víc než jasné, že velící bratr Butch O'Neal alias Dhestroyer má sám se sebou plné ruce práce. A k dovršení všeho se Paradise zamiluje do spolužáka Craega, obyčejného a prostého občana, jakého by si pro ni její otec rozhodně nepřál - ale ona má oči jen pro něj. Celý program navíc ohrozí násilný zločin a to spolu se sílící erotickou přitažlivostí představuje pro Paradise zkoušku, jakou nikdy nepředvídala - a tak se musí ptát, zda je dost silná, aby obstála v boji i mimo něj. Nakladatelská anotace. První díl spin-off série "Odkaz černé dýky" populární americké autorky erotických paranormálních romancí zahajuje vedlejší linii oblíbené řady "Bratrstvo černé dýky".… (lisätietoja)

ei avainsanoja

-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

Ei arvosteluja
ei arvosteluja | lisää arvostelu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Paradise, dcera králova prvního rádce, se chce osvobodit od života aristokratky plného nejrůznějších omezení. Její strategie? Nastoupit do programu ve výcvikovém centru Bratrstva černé dýky a naučit se bojovat za sebe, myslet za sebe, být sama sebou. Plán je to dobrý, ale pak se všechno pokazí. Výuka je nečekaně náročná, ostatní účastníci kurzu působí spíš jako nepřátelé než jako spojenci a je víc než jasné, že velící bratr Butch O'Neal alias Dhestroyer má sám se sebou plné ruce práce. A k dovršení všeho se Paradise zamiluje do spolužáka Craega, obyčejného a prostého občana, jakého by si pro ni její otec rozhodně nepřál - ale ona má oči jen pro něj. Celý program navíc ohrozí násilný zločin a to spolu se sílící erotickou přitažlivostí představuje pro Paradise zkoušku, jakou nikdy nepředvídala - a tak se musí ptát, zda je dost silná, aby obstála v boji i mimo něj. Nakladatelská anotace. První díl spin-off série "Odkaz černé dýky" populární americké autorky erotických paranormálních romancí zahajuje vedlejší linii oblíbené řady "Bratrstvo černé dýky".

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Lajityypit

Ei lajityyppiä

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: Ei arvioita.

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 205,092,686 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä