KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Teckel Teun zoekt het hogerop

Tekijä: Hans de Beer

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
117,726,494 (4)-
Viimeisimmät tallentajatIVD

ei avainsanoja

-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

Het verhaal gaat over een teckel Teun. Hij is erg klein en wilt graag heel groot zijn. Want doordat hij zo klein is heeft hij nooit mooi uitzicht. Maar klein zijn heeft zo ook zijn voordelen. Want hij past namelijk door het kattenluikje en mag al helemaal zelf naar het park. In het park heeft hij veel honden vriendjes, tegen hem kan hij vertellen dat hij het niet leuk vindt om klein te zijn. Een van zijn vriendjes wilt hem helpen door hem op de rug van een Duitse Dog te laten zitten. Maar dit vond Teun toch wel eng. Dan loopt hij langs een tv-winkel waar op de tv’s een super mooi uitzicht te zien is. Teun wilt dit ook wel eens zien. Dan komt een andere vriend met een plan. Op de brug in de stad heb je heel mooi uitzicht, maar je moet wel voor het donker weer thuis zijn. En daar gaat Teun vol goede moed op pad. Hij gaat langs een donker steegje waar hij een kat ontmoet, hij wijst Teun nog de weg maar zegt er wel bij dat hij wel voor het donker thuis moet zijn. En vrolijk gaat Teun verder. Dan komt hij langs een viskraam waar hij een klein jongetje ziet worden opgetild door zijn moeder. Als ze hem weer neerzet wilt het jongetje weer. Nee zegt zijn moeder, later als je groot bent kan je zo vaak als je wilt kijken. Dit is ook voor Teun een hele fijne gedachte. En zo gaat hij verder tot hij uiteindelijk bij de brug komt. Het uitzicht is adembenemend en Teun geniet. Zo erg zelfs dat hij de tijd vergeten is en het al langzaam donker wordt. Hij gaat snel richting huis, maar weet in het donker niet meer de weg. Gelukkig komt hij de kat tegen die hij al eerder had gezien en samen komen ze veilig thuis.

Dit is zo’n lief boek. Ik werd echt een soort van verliefd op het kleine hondje. Ook voor de kinderen is het heel herkenbaar dat ze iets niet kunnen zien of ergens niet bij kunnen omdat ze te klein zijn. Daarom is het voor die kinderen ook heet opbouwend dat het goed komt als ze groter zijn.
Zeker een boek om voor te lezen dus voor de kleuterklas. Maar ook voor een groep 3/4 is het boek nog leuk. Doordat over een klein hondje op avontuur gaat en allemaal dingen ervan leert.

Uitgelezen in de bus. Erna was ik misselijk 😊 omdat lezen in de bus voor mij niet een goed idee is. ( )
  IVD | Oct 1, 2017 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Lajityypit

Ei lajityyppiä

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (4)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,441,717 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä