KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

3 etsivää ja ilkivallantekijät (1984)

Tekijä: William Arden

Muut tekijät: Katso muut tekijät -osio.

Sarjat: 3 etsivää (38)

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
1581172,547 (3.31)-
Three young detectives try to trap an invisible vandal who has been breaking car windows all over town.
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

USA, Californien, Rocky Beach ca 1970
Indeholder "En hilsen fra Alfred Hitchcock", "1. Knuste ruder", "2. En ukendt kraft", "3. Gerningsstedet", "4. Alarm!", "5. Farligt besøg på skrammelpladsen", "6. Jupiter finder et O", "7. Anklaget!", "8. Den stjålne ørn", "9. Journalister for en dag", "10. Den usynlige forbryder", "11. Et underligt møde", "12. Spøgelseskæden igen", "13. Nedtur!", "14. Jupiter slår igen", "15. Hvem er rudeknuseren?", "16. Lige ved", "17. En rudeknuser bliver fanget", "18. To af samme slags", "19. En tyv afsløres", "20. Mr. Hitchcocks udfordring".

De tre drenge Jupiter Jones, Pete Crenshaw og Bob Andrews holder meget til på en genbrugsplads / skrammelplads / ophugger, som ejes af Jupiters onkel og tante. De har lavet en klub eller detektivbureau, De Tre Detektiver, som med succes har opklaret nogle sager og Alfred Hitchcock har skænket dem sin bevågenhed.

Pete overhører en ung fyr, Paul Jacobs, der bliver irettesat af sin far fordi det nu er fjerde gang en siderude på bilen er blevet knust, mens han har brugt den. De tre detektiver beslutter sig for at undersøge sagen. De bruger den forgyldte Rolls-Royce og chaufføren Worthington som lokkemad, men uden held. De sætter spøgelseskæden i gang, dvs en telefonkæde blandt teenagere i området for at høre om der har været andre tilfælde af knuste sideruder i biler og opdager at det er en hel epidemi. De opdager også en person, der lusker rundt inde på skrammelpladsen og får vedkommende skræmt væk, men uden at finde ud af andet end at han kørte i en rød sportsvogn. Han har formentlig tabt et lille stykke elektronik, men det bliver de ikke klogere af. Næste dag kigger Jupiter nærmere på epidemien og kan se at det kun er mandage og onsdage, der bliver knust bilruder og kun på bestemte vejstrækninger. De prøver igen med Rolls Roycen uden held, men bliver overfaldet af nogle politibetjente, der tror at det er dem, der knuser ruderne. En beboer på vejen, Jarvis Temple, anklager dem for både at have knust hans bilrude og have stjålet hans ørn (der faktisk er en sjælden tyve-dollar guldmønt fra 1853). Hans nevø Willard Temple og niece Sarah beroliger ham dog. Politimester Reynolds kommer også til stede og frikender drengene for anklagerne. De får endda lov at udspørge nogle af de betjente, der har ligget på lur rundt omkring og aldrig fanget eller set nogle rudeknusere. Drengenes mistanke retter sig snart mod en cyklist, som næsten alle har set. Han kører på en ti-gears racercykel og har hovedtelefoner på og en stor rygsæk. Et godt gæt er at han kan aflytte politiradioen og derved undgå at blive fanget. Og måske bruger han en kraftig luftpistol til at knalde ruderne med? Jupiter finder i alt fald et fladmast blyhagl i en af de ramte biler.
Willard Temple kontakter dem for på onklens vegne at bede dem lede efter mønten, der er mindst en kvart million dollars værd, Men da de dukker op, skælder onklen ud og beder dem forsvinde. Er han senil eller ? Der er også nogen, der lokker dem væk fra skrammelpladsen med en falsk rapport om at cyklisten er blevet arresteret. De opdager også at nogen er begyndt at aflytte deres telefon. Jupiter tænker over hvem der kan have glæde af knust glas og finder ud af at langt de fleste bruger glas fra det lokale engros-firma Margon Glass Company. De fire drenge tager hen til firmaet for at se på det. De finder også en ti-gears racercykel. Og en ung fyr, der er ved at stoppe cyklen ind i en gullig Corvette sportsvogn.
Imens har Jupiter fået fat i Reynolds og de kommer frem til glasfirmaet lige som fyren forsøger at stikke af. Det viser sig at være William Margon, som er søn af indehaveren Jim Margon. For tre måneder siden ansat som salgschef for bilruder, så han tilstår ret hurtigt. Til gengæld kender han ikke noget til den forsvundne mønt. Jupiter snakker med Reynolds og stiller en fælde, som Sarah Temple går i. Hun huggede mønten, fordi det var så let og hun godt kunne bruge pengene.
Alfred Hitchcock og hans kok Hoang Van Don fejrer det ved at servere snegle for De tre Detektiver, hvilket det dog kun er Pete, der kan klare at spise.

Udmærket historie, hvor rige folks dumme og dovne børn får enden på komedie takket være mere normale folks klogere og flittige børn. ( )
  bnielsen | Jan 12, 2020 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

» Lisää muita tekijöitä (1 mahdollinen)

Tekijän nimiRooliTekijän tyyppiKoskeeko teosta?Tila
Arden, Williamensisijainen tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Puschert, Leonoremuu tekijäeräät painoksetvahvistettu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Tärkeät paikat
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Hello again, mystery lovers! And welcome to another extraordinary adventure of The Three Investigators.
Sitaatit
Viimeiset sanat
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
(Napsauta nähdäksesi. Varoitus: voi sisältää juonipaljastuksia)
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Tiedot espanjankielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Three young detectives try to trap an invisible vandal who has been breaking car windows all over town.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (3.31)
0.5
1
1.5 1
2 3
2.5 1
3 7
3.5 1
4 4
4.5 2
5 2

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,440,666 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä