KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Het Beste Boek 240: Doodsimpel / Het orchideeënspoor / Schaduwduikers / Jonkvrouw

Tekijä: Readers Digest

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
215,252,109--
Viimeisimmät tallentajatBesselina, Ruud-Neumeijer
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

DOODSIMPEL: Peter James

Hoofdinspecteur Roy Grace zou best weleens de nieuwe Morse kunnen zijn. Hij is slim en vastberaden, en aarzelt niet om onconventionele opsporingsmethodes te gebruiken als hij de mysterieuze verdwijning moet oplossen van bruidegom Michael Harrison, die over enkele dagen in het huwelijk zal treden. Dit boek, waarin Grace als een razende de vermiste jongeman probeert op te sporen, is als een rit in de achtbaan, met duizelingwekkende bochten en kronkels. Het laat je niet meer los.

HET ORCHIDEEËNSPOOR: Michelle Wan

Bedie Dunn, een jonge Canadese, verdween bijna twintig jaar geleden tijdens een wandelvakantie in de Dordogne, Werd ze het slachtoffer van een ongeluk? Of werd ze vermoord? Jaren later wordt haar tweelingzus Mara nog steeds verscheurd door twijfels en verdriet, en ze besluit naar Frankrijk te verhuizen, in de hoop een antwoord op haar vragen te vinden. Ze heeft geluk: in een tweedehands winkeltje ontdekt ze Bedies camera. Op het versleten filmrolletje staan foto's van zeldzame wilde orchideeën. Vormen die bloemen de sleutel tot de ontknoping?

SCHADUWDUIKERS: Robert Kurson

In 1991 wordt voor de kust van New Jersey een Duitse duikboot uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt. De duikers, John Chatterton en Richie Kohier, besluiten tot het uiterste te gaan om het mysterie op te lossen, want niemand kon hun vertellen om welke u-boot het ging. Ondanks zeer gevaarlijke duiken, tot een diepte van zeventig meter (waarbij drie teamleden omkomen), complex historisch onderzoek en veel dwaalsporen weten ze een ongelooflijk verhaal te reconstrueren. Gaandeweg verleggen zij de grenzen van het wrakduiken — een van de dodelijkste sporten ter wereld — en schrijven geschiedenis.

JONKVROUW: Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs

1360 Marguerite van Male is de eigenzinnige erfgename van Vlaanderen. Ze droomt van een witte ridder die haar naar een kasteel in de wolken zal voeren. Maar de ridders die ze ontmoet zijn allemaal sufferds, die niet bestand zijn tegen haar pittige karakter en opvliegende aard. Op een dag beslist haar vader met wie ze die zomer zal trouwen... In haar eigen woorden vertelt Marguerite over Willem, die een meester is in de zoenkunde, over Roderik uit wiens mond ze een tand heeft geslagen en over de vrije stad Brugge met haar knarsende uithang-borden, over de rode zweertjes in het gezicht van haar toekomstige echtgenoot en over de zwarte haat die ze voelt voor haar eigen vader.

Bron: Readers digest 240
  Besselina | Aug 6, 2013 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

Kuuluu näihin kustantajien sarjoihin

Het Beste (240)
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Lajityypit

Ei lajityyppiä

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: Ei arvioita.

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,471,163 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä