KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Het Beste Boek 150: Narcose / Ben / De vrouw die op Greta Garbo leek / Gorilla's in de mist (1991)

Tekijä: Readers Digest

Muut tekijät: Robin Cook (Tekijä), Dian Fossey (Tekijä), Majorie Quarton (Tekijä), Tomas Ross (Tekijä), Maj Sjöwall (Tekijä)

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
215,252,109--
Viimeisimmät tallentajatBesselina, ontvanger
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

NARCOSE; Robin Cook

Het was een bevalling zoals alle andere. Eerste kind, normale zwangerschap. Geen complicaties. Zo gewoon als maar mogelijk is in een operatiekamer. Dokter Jeffrey Rhodes, de uitmuntende anesthesist, had het wel duizend keer meegemaakt. Dan slaat het noodlot als een bliksemschicht toe — geen waarschuwing, geen verklaring, geen tweede kans. En plotseling staat er meer op het spel dan zijn carrière en zijn reputatie. Dit is nog maar het begin van de tegenspoed van dokter Jeffrey Rhodes . . .

BEN; Marjorie Quarton

Als de 27-jarige Benedict Glyn werk vindt op de schapenboerderij van Charlie Thorpe in Middlegarth, Yorkshire, is hij in de zevende hemel. Eindelijk kan hij zijn eigen leven inrichten, vrij van het strenge regiem van zijn 82-jarige grootmoeder thuis in het graafschap Kildare. Maar er liggen drie ontmoetingen in het verschiet die Bens leven op een totaal onverwachte manier zullen beïnvloeden. Daar zijn Lesley, een meisje uit de streek met een hart van goud; Meg, een onvergetelijke collie; en Anagram, een paard met een beangstigende eigen wil . . . De van geboorte Ierse Marjorie Quarton heeft de geest en de vastberadenheid van de plattelandsbevolking goed getroffen in dit ontroerende verhaal van de triomf van een jongeman over zijn persoonlijke tragedie.

DE VROUW DIE OP GRETA GARBO LEEK; Tomas Ross en Maj Sjöwall

Ab Kroonen, autohandelaar te Amsterdam, en zijn vrouw hebben het niet makkelijk met hun dochter Christine, die volledig haar eigen weg wil gaan. Het laatste wat ze van haar hebben vernomen, stond in een summier briefje waaruit bleek dat ze in Stockholm verbleef een acteercursus volgde en een vriend had die "bij de film werkte". Kroonen houdt zichzelf voor dat hij Christine haar eigen keuzes moet laten maken, totdat hij 's nachts in een hotel in Frankfurt bij toeval een pornofilm ziet waarin zijn eigen dochter meespeelt. In een opwelling vertrekt hij naar Zweden, waar hij merkt dat hij niet de enige is die belangstelling heeft voor de verblijfplaats van zijn dochter. . .

GORILLA'S IN DE MIST; Dian Fossey

"Nyiramachabelli" - de vrouw die zonder man in het bos woont - zo werd ze door de inboorlingen genoemd. Even buitengewoon als deze naam was ook de onderzoekster Dian Fossey. Bijna twintig jaar woonde de Amerikaanse in de regen-wouden van het Virungagebied - op aaiafstand van de "zachtaardige reuzen". Toen nog nauwelijks iemand over natuurbescherming sprak, zette deze gepassioneerde dierenvriendin zich er al voor in. Ze droeg ertoe bij dat de berggorilla's heden ten dage niet in de mist van het verleden verdwenen zijn. Haar autobiografie verhaalt over haar dagelijkse strijd met stropers en vallenzetters, over de overwinning van haar eigen angst, over eenzaamheid - en over fascinerende, heerlijke uren wanneer het Dian Fossey lukte om het vertrouwen van de schuwe gorilla's te winnen.

Bron: Readers digest 150
  Besselina | Jun 10, 2013 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

» Lisää muita tekijöitä

Tekijän nimiRooliTekijän tyyppiKoskeeko teosta?Tila
Digest, Readersensisijainen tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Cook, RobinTekijämuu tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Fossey, DianTekijämuu tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Quarton, MajorieTekijämuu tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Ross, TomasTekijämuu tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Sjöwall, MajTekijämuu tekijäkaikki painoksetvahvistettu

Kuuluu näihin kustantajien sarjoihin

Het Beste (150)
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Tiedot englanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: Ei arvioita.

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,508,896 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä