KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Billy's droom; Als een adelaar in de lucht; Bezeten; Goudkoorts

Tekijä: Reader's Digest, Jack Bickham, Ruth Park, Wilbur Smith, Ramona Stewart

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
117,726,494 (5)-
Viimeisimmät tallentajatBesselina
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

BILLY'S DROOM; Jack Bickham

Op een berghelling in Colorado kijkt de jonge Billy Baker in vervoering toe als zijn roodstaart-havik zich majestueus in de lucht verheft. Niet eens zo lang geleden was de koninklijke vogel een meelijwekkend schepseltje geweest, maar Billy had hem verzorgd en opgefokt. Nu konden de jongen en de vogel in zekere zin vrienden van elkaar worden genoemd. Door de havik had Billy trouwens nog een andere vriend gevonden: een oude man, die zich in een hutje in de bergen had teruggetrokken en die zoals geen ander begrip toonde voor Billy's gevoel van eenzaamheid. Samen beleven ze gelukkige uren, dit ongewone trio, tot het ingekankerde vooroordeel der bewoners van een stadje in de buurt dit geluk met vernietiging bedreigt. Billy wordt tegen zijn zin met de neus op een paar harde realiteiten gedrukt en daarnaast wordt hij voor de eerste keer in zijn leven gekweld door twijfel aan de wijsheid en dapperheid van zijn Pa. Uiteindelijk echter, groeit uit deze schokkende onzekerheden een volwassen weten, een weten wat dapperheid werkelijk betekent.

ALS EEN ADELAAR IN DE LUCHT; Wilbur Smith

David en Debra bezaten alles wat het leven te bieden had, zo leek het: jeugd, schoonheid en rijkdom. Als gevechtsvlieger bij de Israëlische luchtmacht vocht David Morgan voor een zaak waarin hij heilig geloofde; Debra Mordecai ontwikkelde haar talenten als schrijfster; beiden gingen geheel op in de vreugde van hun prille liefde. Maar plotseling sloeg het noodlot toe, en de toekomst, die zo veelbelovend was geweest, zag er daarna duister en troosteloos uit. Het noodlot kenmerkt zich echter door bizarre grilligheid, en het is een van die grillen die hen in staat stelt een nieuw leven op te bouwen, een leven van volmaakte harmonie, dat slechts weinigen vergund is. Diep in de Afrikaanse wildernis putten ze nieuw geluk uit de natuur en uit elkaar en raken zo aaneengesmeed door banden die sterk genoeg blijken om ook de grootste beproevingen te doorstaan. Het verhaal van hun liefde verheft zich verre boven de middelmaat - lang nadat men de laatste pagina heeft omgeslagen zal men het zich nog herinneren.

BEZETEN; Ramona Stewart

Norah Bensons huis was gelegen aan de rustige Vierenzestigste Straat in New York-Oost. Ongeveer anderhalve kilometer daarvandaan slechts, en toch een hele wereld ervan verwijderd, ligt het van leven krioelende Spaanse gedeelte van Harlem - El Barrio geheten - waar nog immer primitieve riten worden volvoerd, waar duistere krachten worden aanbeden. Er blijkt echter een schakel te bestaan tussen deze twee culturen en die schakel is, ijzingwekkend genoeg, Norahs eigen broer, Joel. Het begint allemaal met een niet nagekomen afspraak bij haar te komen eten, en daarna gedraagt Joel zich steeds vreemder. Af en toe lijkt het Norah of haar eigen broer iemand is die ze nooit heeft gekend. Wat is de verklaring van de mysterieuze en angstwekkende gebeurtenissen die zich verder ontrollen? In een huisje aan het strand, waar ze met haar kinderen veiligheid en afzondering zoekt, vindt Norah het antwoord op die vraag. Een verhaal over demonische, geheimzinnige krachten, meeslepend geschreven en knisterend van spanning.

GOUDKOORTS; Ruth Park

Als achttienjarige stond Currency MacQueen, argeloos meegesleept in de stroomversnelling van de goudkoorts, eensklaps geheel verlaten en zonder een cent te bezitten in het leven. Ze werd in barmhartigheid aangenomen door Schotse immigranten, de familie Law, en vond bij hen beschutting en warmte, maar toch niet het soort liefde waarnaar zij met haar gehele wezen hunkerde. Het is de aanblik van de rijzige, geheimzinnige vreemdeling, Shannadore, die haar hart in vuur en vlam zet. Vanaf dat moment draagt Currency haar liefde voor Shannadore met zich mee door de wilde werveling van het pioniers-leven, waarin zij geconfronteerd wordt met uitbarstingen van volkswoede, een overstroming, de kille, niemand ontziende dood. Maar telkens is er een onoverkomelijke barrière ... Shannadores geheim is het raadsel dat steeds weer opduikt in deze kleurrijke, menselijk,warme roman, die zich afspeelt in een roerige periode in de Australische geschiedenis, het jaar van de meest bekende Nieuwzeelandse goudjacht - 1863.

Bron: Readers digest 72 ( )
  Besselina | Jun 6, 2013 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

» Lisää muita tekijöitä

Tekijän nimiRooliTekijän tyyppiKoskeeko teosta?Tila
Digest, Reader'sensisijainen tekijäkaikki painoksetvahvistettu
Bickham, Jackpäätekijäkaikki painoksetvahvistettu
Park, Ruthpäätekijäkaikki painoksetvahvistettu
Smith, Wilburpäätekijäkaikki painoksetvahvistettu
Stewart, Ramonapäätekijäkaikki painoksetvahvistettu

Kuuluu näihin kustantajien sarjoihin

Tämän lyhennelty versio:

Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Lajityypit

Ei lajityyppiä

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5 1

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,405,351 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä