KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Sigter godt, men rammer skidt...

Tekijä: Bill Watterson

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
712,367,949 (4.5)-
Tegneserie. En række humoristiske historier på hver en side med Steen og hans elskede tøj-tiger, Stoffer, i centrum.
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

USA, ca 1990
Drengen Steen har et tøjdyr Stoffer, der er et tøjdyr, når andre ser på den, men en rigtig tiger, når de er alene. Fx, når Steen skal sove. Eller når det er frokosttid, for så kan han kaste sandwich, som Stoffer napper i luften. Men moren er ikke begejstret, når hun skal rydde op efter det. Hun ordner det huslige og styrer hjemmet, nogle gange ret hårdhændet. Steen forestiller sig nogle gange at maden er giftig, farlig eller bare lavet af blæksprutter tilsat benzin og skrumpehoveder. Steen ser vold i tv i timevis og mener at de idioter der mener det er skadeligt, burde skydes. Han dagdrømmer om at være rumagent Spiff eller kører halsbrækkende ture i legevognen sammen med Stoffer. De diskuterer også filosofiske spørgsmål som livets mening. Og hvorfor tiden går langsomt under en katastrofe, men hurtigt når man laver noget spændende. Og om det burde tælle mindre, hvis et dydsmønster opfører sig pænt, end hvis en skarnsunge gør det. Men eftersom Steen faktisk nedlægger nabopigen Sussi med en snebold, er det jo rent hypotetisk. Steen mener at alle han kender, trænger til at få hele deres personlighed ændret. Han laver store sneskulpturer, men de kan ikke sælges. Avantgarden har altid problemer med at finde en målgruppe.
Steen dagdrømmer om at være en dinosaurus og flænse sin mad og dræbe sine fjender. Han og Stoffer hopper i forældrenes dobbeltseng og mener at en rolig aften er noget forældre skal gøre sig fortjent til. Rumagent Spiff kaster sig uforfærdet ud i det ukendte, men Steen vil end ikke smage på ukendte retter. Myggestik, bistik og forsøg på at lære at cykle er også udfordrende. Vandbomber, baseballkampe og limonadebod kan også optage hans tid. Og forsøg på at smide vandbomber på Sussi uden at hun får gjort gengæld. Stoffer er til gengæld hurtig og iskold i sin hævn. Skoledagen kan være hård og ubarmhjertig, men det er godt at komme hjem. Og hellere aflevere blankt end snyde, når nu stileemnet er moral.

Genial ide med en semilevende tøjtiger. ( )
  bnielsen | Jun 14, 2021 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

Tegneserie. En række humoristiske historier på hver en side med Steen og hans elskede tøj-tiger, Stoffer, i centrum.

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (4.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4 1
4.5
5 1

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,459,465 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä