KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Två steg fram och ett tillbaka

Tekijä: Moni Nilsson

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
117,662,328--
[Femte boken om Semlan och Gordon. Det är mycket som händer i Semlans liv, ändå funderar hon på vad meningen med livet egentligen är. Hennes mamma väntar tvillingar med JJ och Semlan har lovat att hålla det hemligt, men när hon är i Grekland med pappa Nichlas och sin lillebror kan hon inte låta bli att berätta det för pappa. Han har ju träffat Lotta nu och det borde inte vara så känsligt. På den grekiska ön dyker Lottas son upp och det visar sig vara en gammal bekant. Röjarfest är det också hemma hos Kevin och inte blir det bättre när pappa Nichlas kommer dit för att hjälpa till. Gillar du Semlan och Gordon? Inte en chans att du kommer att bli besviken. Här är det full fart från första till sista sidan med kärlek, skratt och gråt i en alldeles livsbejakande blandning. [Barnbokskatalogen]… (lisätietoja)
Viimeisimmät tallentajatmoa.ryrlind
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

Det här är femte boken om Selman och Gordon, där de nu går första terminen i sjuan och är med om viktiga saker som att: tappa all mening med livet, en tråkiga fyllefest hos Kevin, oväntade överraskningar på höstlovssemestrar och en massa annat.

Som vanligt charmig och roligt skrivet om två vanligt-ovanliga liv och allt som händer omkring dem. Lätt att läsa pga det lättsamma dagboksformatet, men viktiga frågor och allvarliga saker tas ändå upp. Vardagsbeskrivning när den är som bäst.
  moa.ryrlind | Feb 15, 2013 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu
Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia

-

[Femte boken om Semlan och Gordon. Det är mycket som händer i Semlans liv, ändå funderar hon på vad meningen med livet egentligen är. Hennes mamma väntar tvillingar med JJ och Semlan har lovat att hålla det hemligt, men när hon är i Grekland med pappa Nichlas och sin lillebror kan hon inte låta bli att berätta det för pappa. Han har ju träffat Lotta nu och det borde inte vara så känsligt. På den grekiska ön dyker Lottas son upp och det visar sig vara en gammal bekant. Röjarfest är det också hemma hos Kevin och inte blir det bättre när pappa Nichlas kommer dit för att hjälpa till. Gillar du Semlan och Gordon? Inte en chans att du kommer att bli besviken. Här är det full fart från första till sista sidan med kärlek, skratt och gråt i en alldeles livsbejakande blandning. [Barnbokskatalogen]

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: Ei arvioita.

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 203,189,081 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä