KotiRyhmätKeskusteluLisääAjan henki
Etsi sivustolta
Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelujen toimittamiseen, toiminnan parantamiseen, analytiikkaan ja (jos et ole kirjautunut sisään) mainostamiseen. Käyttämällä LibraryThingiä ilmaiset, että olet lukenut ja ymmärtänyt käyttöehdot ja yksityisyydensuojakäytännöt. Sivujen ja palveluiden käytön tulee olla näiden ehtojen ja käytäntöjen mukaista.

Tulokset Google Booksista

Pikkukuvaa napsauttamalla pääset Google Booksiin.

Ladataan...

Tapaamme Pariisissa : kolmas näytös

Tekijä: Enki Bilal

JäseniäKirja-arvostelujaSuosituimmuussijaKeskimääräinen arvioKeskustelut
1121242,984 (3.74)-
Dans un monde boulevers©♭ par la disparition d'Optus Warhole, Leyla erre dans Belgrade hant©♭e par le souvenir de Nike...
-
Ladataan...

Kirjaudu LibraryThingiin nähdäksesi, pidätkö tästä kirjasta vai et.

Ei tämänhetkisiä Keskustelu-viestiketjuja tästä kirjasta.

I Tour de France taler man nogen gange om en transportetape: Der skal selvfølgelig køres om sejren, og for de ryttere, der kommer med i udbruddet, har dagens anstrengelser sin egen værdi. Men i det store spil betyder det ikke noget, så favoritterne ser det primært som en mulighed for at bevæge sig fra et sæt af udfordringer til et andet uden store anstrengelser. Sådan havde jeg det lidt med møde i Paris: Der uddybes og fortælles nye aspekter af den ubehagelige fremtid, men hovedhistorien flytter sig ikke.

I 32. december besøgte Nike Hatzfeld den mystiske Ørnerede sammen med ni førende forskere, politikere og åndelige leder. Albummet sluttede med, at de alle forsvandt i den blå luft. Siden har ingen set dem. Selvom Nike er forsvundet, så er han stadig til stede i en eller anden form. Optus Warhole har skabt flere kopier af ham, og en af dem holder den vanvittige kunstner med selskab. Han fortsætter sin tvivlsomme aktiviteter med nye ødelæggende værker. Det er efterhånden blevet kedeligt.

Samtidig er Leyla plaget af spekulationer over de drømmesyn af Nike, som hun har hver nat. Hun har efterhånden mistet alle dem, hun holdt af. En dag i Beograd bliver hun bortført af en mystisk skikkelse, der fører hende til en lige så mærkelig organisations hovedkvarter. De ved tilsyneladende noget om de forsvundnes skæbne, og Leyla bliver rekrutteret til en mission, der skal undsætte Nike, der som den eneste ser ud til at være i live.

Endelig er der Sacha og Amir, der bliver gift, mens han tilbringer sin tid som tredjemålmand på et fodboldhold. Rigtig fodbold er det ikke, der gives også point for spring og andre æstetiske elementer, og selvom det er en sjov ide, så er det svært at se, hvad den hviler på.

Billedsiden er stadig flot og original, men historien gik tomgang i dette bind. Bilals fremtidsvision har aldrig slået mig som særligt interessant, og når historien også går lidt i ring, så må karakteren blive noget lunken. ( )
  Henrik_Madsen | Jan 25, 2020 |
ei arvosteluja | lisää arvostelu

Kuuluu näihin sarjoihin

Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi muokata Yhteistä tietoa
Katso lisäohjeita Common Knowledge -sivuilta (englanniksi).
Teoksen kanoninen nimi
Alkuteoksen nimi
Teoksen muut nimet
Alkuperäinen julkaisuvuosi
Henkilöt/hahmot
Tärkeät paikat
Tiedot hollanninkielisestä Yhteisestä tiedosta. Muokkaa kotoistaaksesi se omalle kielellesi.
Tärkeät tapahtumat
Kirjaan liittyvät elokuvat
Epigrafi (motto tai mietelause kirjan alussa)
Omistuskirjoitus
Ensimmäiset sanat
Sitaatit
Viimeiset sanat
Erotteluhuomautus
Julkaisutoimittajat
Kirjan kehujat
Alkuteoksen kieli
Kanoninen DDC/MDS
Kanoninen LCC

Viittaukset tähän teokseen muissa lähteissä.

Englanninkielinen Wikipedia (1)

Dans un monde boulevers©♭ par la disparition d'Optus Warhole, Leyla erre dans Belgrade hant©♭e par le souvenir de Nike...

Kirjastojen kuvailuja ei löytynyt.

Kirjan kuvailu
Yhteenveto haiku-muodossa

Current Discussions

-

Suosituimmat kansikuvat

Pikalinkit

Arvio (tähdet)

Keskiarvo: (3.74)
0.5
1
1.5
2 1
2.5 1
3 8
3.5 2
4 11
4.5 2
5 4

Oletko sinä tämä henkilö?

Tule LibraryThing-kirjailijaksi.

 

Lisätietoja | Ota yhteyttä | LibraryThing.com | Yksityisyyden suoja / Käyttöehdot | Apua/FAQ | Blogi | Kauppa | APIs | TinyCat | Perintökirjastot | Varhaiset kirja-arvostelijat | Yleistieto | 204,401,459 kirjaa! | Yläpalkki: Aina näkyvissä