Litteratur på Slottet

Tarkat tiedot

Tyyppi
BookstoreTieto puuttuu
Verkkosivusto
http://www.litteratur-festival.dk/
Kuvaus:
Litteratur på slottet byder på festivalstemning mellem slottet og de store maritimt inspirerede telte i slotshaven. Her kan du let tilbringe tre dage på vandring mellem arrangementer, der overrasker, provokerer og pirrer din nysgerrighed. Ind imellem kan du falde i snak i caféen, hvor Krusmølle serverer øl, vand, mad og kaffe eller slappe af på plænen med en bog eller et spil boccia eller vikingespil.

I teltene og på slottet læser forfattere op af deres egne bøger, skuespillere fortolker værker, mens musikere digter med på deres instrumenter. Vi spiller op til alle sanser: Der er noveller med kaffebord, ølsmagning med verdenslitteratur og mulighed for at fodre en forfatter med ord og få en tekst ud i stedet. Spil poesibanko, gå på litterær skattejagt, oplev fortælleshows på tværs af genrer, og find ud af, hvad poetry slam egentligt er for noget.

Rundt om på festivalpladsen slår værkstederne dørene op. Kom indenfor og arbejd med ord og billeder. Eller hop op i truckens førerhus og lyt med på chaufførernes yndlingsbog.

Velkommen til littera-tour-de-force! Vi glæder os til at se dig!
Added By
amberwitch
Otettu yhteyttä
Ei
Tapahtumapaikan tunnus
34489
Edit Venue

Interactions

Kuinka monen suosikki
-
Vieraillut
-

Kommentit