coelho

KeskusteluBelgium

Liity LibraryThingin jäseneksi, niin voit kirjoittaa viestin.

coelho

Tämä viestiketju on "uinuva" —viimeisin viesti on vanhempi kuin 90 päivää. Ryhmä "virkoaa", kun lähetät vastauksen.

1coelho Ensimmäinen viesti
tammikuu 9, 2008, 2:12am

wie is net als ik een grote fan van de werken van 'Paulo Coelho' ?
heb onlangs zijn laatste werk ' De heks van Portobello ' gelezen en was weer helemaal in de ban van zijn schrijfstijl, boeken die je leven kunnen veranderen.

2boekerij
tammikuu 9, 2008, 12:12pm

> 1

Welkom bij LibraryThing.

Je vraag zal waarschijnlijk meer belangstellende lezers en zo ook vlotter antwoord vinden in de naburige LT-Groep Nederlandstalige lezers. Je kunt (ook) daar je licht opsteken.

Als je wilt zien waar er elders -- op (heel) LT en dus ook in andere talen -- al over Paulo Coelho en/of zijn boeken werd gesproken, kun je dat hier volgen.

Er blijkt zelfs al een LT-Groep Paulo Coelho ("For all readers of the books Paulo Coelho!") te bestaan, maar het is er (nog) niet echt druk en de groep is (alsnog) uitsluitend Engelstalig.

Misschien heb je wat aan deze aanwijzingen.

Nog een technische wenk toe:

Als je een titel tussen blokhaakjes zet, wordt er, als alles goed gaat, een zogenaamde Toetssteen voor aangemaakt: De heks van Portobello. (*) Voor schrijvers gebruik je op dezelfde wijze dubbele blokhaakjes: Paulo Coelho. Dat is wel zo handig, omdat LT dan vanaf de boek- en schrijversbladzijden vanzelf naar dit bericht verwijst en koppelt. En bovenaan de draad krijg je dan een lijstje van boeken en schrijvers die erin voorkomen.

(*) Ik tikte blokhaken rond de titel -- [De heks van Portobello] -- maar die worden/werden dus omgezet in een toetssteen: De heks van Portobello. Net zo met de schrijversnaam. Waar ik tikte [[Paulo Coelho]] verschijnt Paulo Coelho.

Veel leespret nog.

Groet,
boekerij.

3Koenstuyck Ensimmäinen viesti
tammikuu 26, 2008, 1:03pm

Ik ben ook een fan maar ik moet zeggen dat het laatste boek dat ik van hem gelezen heb me nogal tegenviel, dat was De Zahir.

4trustme
huhtikuu 27, 2008, 4:14am

ik vond de zahir nochtans goed, maar smaken verschillen natuurlijk
ik moet zeggen wat ik eigenlijk het allermooist vond was ' veronica besluit te sterven '