Gyerek- és ifjúsági könyvek felnőtt fejjel

KeskusteluHungarian - Magyar

Liity LibraryThingin jäseneksi, niin voit kirjoittaa viestin.

Gyerek- és ifjúsági könyvek felnőtt fejjel

Tämä viestiketju on "uinuva" —viimeisin viesti on vanhempi kuin 90 päivää. Ryhmä "virkoaa", kun lähetät vastauksen.

1Lucy_Skywalker
kesäkuu 1, 2013, 9:39 am

Ti olvastok újra gyerekkori kedvenceket? Vagy elolvassátok, amit a gyereknek vesztek? Bepótoljátok a kimaradtakat? Hogy tetszenek most? ;~)

Nemrég elolvastam a fogadott unokaöcsémnek vett Kóbor Mukit, hát csak meg kell néznem, mit adok a kezébe, két órát igazán megér :D
Aztán itt van a Jelky András kalandjai: azóta szeretném olvasni, amióta találtam benne egy részletet talán a negyedikes olvasókönyvben. Kár, hogy annak idején kimaradt, de most meg már valahogy félretettem a Fraktálherceg kedvéért.
Van egy újraolvasási tervem, de kicsit zizegek tőle, mi van, ha emiatt nem maradnak meg szép emléknek: ä Hazudozó, Csillaghullás Athénban és Híd a túlvilágra. Hátha nem lesz rá időm... =)

2Forgoszel
heinäkuu 7, 2013, 7:29 am

Még szép:) Arról már nem is beszélve, hogy esti mesénél, újra olvassa az ember a régi, nagy klasszikusokat is.
Nem mondom, hogy felnőtt fejjel nem másként látja az ember a dolgokat, de csalódás még nem ért.

Mondjuk, a Mandragóra utca 7-et, lehet, ki kellett volna hagynom Szécsi Noémitől. Viszont, így már tudom, hogy nem a mi stílusunk. Lehet, elajándékozás lesz a sorsa, annak ellenére, hogy az illusztrációja viszont, frenetikus. Ezzel ellentétben, az Emily the Strange, szuper volt! Mármint az illusztráció mellett, a történetnek is sikerült magasságokba csapnia és felnőtt fejjel is nagyon élvezhető volt.